Dierenambulance Midden Limburg

 

Werken als vrijwilliger bij Dierenambulance Midden Limburg  


Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de zondagmiddag, die tevens af en toe avond dienst wilt draaien.

Dierverzorgers gezocht voor de zaterdag en zondagochtend.


Zonder onze vrijwilligers zouden wij niet kunnen bestaan, zij zijn dan ook van onschatbare waarde. Wij kunnen daarom altijd wat extra handen gebruiken.  

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en vooral heel dankbaar. Iedereen kan een geschikte vrijwilliger zijn. Of je nog studeert, werkt, net met pensioen bent of gewoon wat tijd over hebt. De dierenambulance is een uitstekende plek wanneer je van dieren houdt en graag met mensen in contact komt. Je komt in aanraking met verschillende dieren en mensen in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar in vele situaties bied je ook hulp aan de mensen zelf. 

Wij maken geen onderscheid tussen de meldkamer en de ambulance. Onze kanjers van vrijwilligers zijn allround opgeleid. Wij zoeken daarom ook mensen die echt weten van aanpakken en niet bang zijn om soms de schouders eronder te zetten en vies te worden. Klik hier voor het functieprofiel. 

De werkzaamheden bij de dierenambulance zijn afwisselend. Geen dienst of melding is hetzelfde. Denk hierbij aan een vermiste kat herenigen met de eigenaar, of een gewonde zwaan vangen en naar de dierenarts te vervoeren. Hoe je dienst er ook uitziet, je sluit iedere dienst af met het gevoel dat jij dieren in nood geholpen hebt. 

Zoek je dus een nieuwe uitdaging, gezelligheid en heb je een hart voor dieren meld je dan via onderstaand formulier aan!  Wij nodigen je dan van harte uit voor een kennismakingsgesprek. 


E-mailen
Bellen
Instagram